Ökoiskola

Szakmai hírek, események

Megjelent az Út az ökoiskola felé című módszertani segédanyag és útmutató leendő ökoiskoláknak

Megjelent az Út az ökoiskola felé című módszertani segédanyag és útmutató leendő ökoiskoláknak

Az Ökoiskola cím a fenntarthatóság eszmeiségét, és mindennapi értékközvetítését jelzi a gyermekek, a szülők, a fenntartók, és természetesen a pedagógusok számára. A kiadványban áttekintjük az ökoiskola mozgalom történetét, eredményeit, foglalkozunk a környezeti nevelés jogszabályi és elméleti hátterével.

A 2013-as év Ökoiskola és Örökös Ökoiskola címek átadóünnepsége

2014. január 25-én szakmai programmal kiegészített ünnepségen keretében vehették át a 2013-ban ökoiskolai címet elnyert iskolák képviselői az erről szóló oklevelet a Pedagógiai Könyvtár és Múzeum dísztermében. Az eseményt az ökoiskolai hálózat koordinátoraként és szakmai támogatójaként az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szervezte meg.

Szakmai eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Publikálás

Hírek, cikkek, képek, infografikák publikálása

Publikálás

Friss pályázatok

Támogatók

OFI

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.